Feeds not working? (FIXED)

13 years 5 months ago #26 by Hemd
I wanted to use the feeds to stay up to date with the site, but none of the 3 flavours is working? :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 years 5 months ago #27 by Alain Jaques
Replied by Alain Jaques on topic Re: Feeds not working?
Yes the feeds are bust. Surfskischool.com brought this to my attention. I have traced it to a permissions problem on a cache directory but I am struggling to fix it. I will let you know as soon as it is fixed - hopefully tonight.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 years 5 months ago #28 by Alain Jaques
Replied by Alain Jaques on topic Re: Feeds not working?
The feeds are now fixed. :)

It had to do with permission problems on the cache files whereby they could not be created because they existed already under a different username. This unix stuff is tricky. ???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 years 5 months ago #29 by Hemd
Replied by Hemd on topic Re: Feeds not working?

The feeds are now fixed. :)

It had to do with permission problems on the cache files whereby they could not be created because they existed already under a different username. This unix stuff is tricky. ???


Yes! They work now! Thank you, now I'll stay up-to-date! ;D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 years 5 months ago #30 by bluesea
Lots of broken or misdirected links. Most of the time when I click a thread link, I get redirected to a random story/article from the archives. Sometimes if I click it 3 or 4 times, then the forum thread appears, but this time I had to click the alternate link in the column to the right. I also couldn't start a new thread because it wouldn't let me type in a title.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 years 5 months ago #31 by jtresfon
www.surfski.info/index.php?option=com_co...iew&id=356&Itemid=30

This link on the homepage to the "Surfski Video" topic gives the following error message:

"Internet Explorer cannot open the Internet Site
www.surfski.info/index.php?option=com_co...iew&id=356&Itemid=30
Operation Aborted"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 years 5 months ago #32 by Alain Jaques
Replied by Alain Jaques on topic Re: Feeds not working? (FIXED)
This is probably a firewall problem, see this post www.surfski.info/index.php?option=com_sm...topic=22.msg59#msg59

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Latest Forum Topics

Paddlehead's Avatar

V10 Carrying handle (4 Posts)

1 hour 6 minutes ago

Boat length - interesting analysis (1 Posts)

10 hours 6 minutes ago

Think Six - aim of design? (16 Posts)

1 day 21 hours ago
Protected by R Antispam